Bell Schedules » Regular Bell Schedule

Regular Bell Schedule

Regular Bell Schedule Passing periods are 4 minutes each. After 10 minutes of tardiness, students are counted absent to class!
Description / Period Start Time End Time Length
First Period 7:50 AM 8:40 AM 50 min
Second Period 8:44 AM 9:34 AM 50 min
Third Period 9:38 AM 10:30 AM 52 min
Fourth Period 10:34 AM 11:24 AM 50 min
Fifth Period (with A/B/C lunches) 11:28 AM 12:58 PM 90 min
A Lunch 11:28 AM 11:58 AM 30 min
B Lunch 11:58 AM 12:28 PM 30 min
C Lunch 12:28 PM 12:58 PM 30 min
Sixth Period 1:02 PM 1:52 PM 50 min
Seventh Period 1:56 PM 2:46 PM 50 min
Eighth Period 2:50 PM 3:40 PM 50 min