Bell Schedules

Regular Bell Schedule Passing periods are 4 minutes each. After 10 minutes of tardiness, students are counted absent to class!
Description / Period Start Time End Time Length
First Period 7:50 AM 8:40 AM 50 min
Second Period 8:44 AM 9:34 AM 50 min
Third Period 9:38 AM 10:30 AM 52 min
Fourth Period 10:34 AM 11:24 AM 50 min
Fifth Period (with A/B/C lunches) 11:28 AM 12:58 PM 90 min
A Lunch 11:28 AM 11:58 AM 30 min
B Lunch 11:58 AM 12:28 PM 30 min
C Lunch 12:28 PM 12:58 PM 30 min
Sixth Period 1:02 PM 1:52 PM 50 min
Seventh Period 1:56 PM 2:46 PM 50 min
Eighth Period 2:50 PM 3:40 PM 50 min
Pep Rally Bell Schedule Passing periods are 4 minutes each. After 10 minutes of tardiness, students are counted absent to class!
Description / Period Start Time End Time Length
First Period 7:50 AM 8:36 AM 46 min
Second Period 8:40 AM 9:26 AM 46 min
Third Period 9:30 AM 10:16 AM 46 min
Fourth Period 10:20 AM 11:06 AM 46 min
Fifth Period (including A/B/C lunches) 11:10 AM 12:40 PM 90 min
A Lunch 11:10 AM 11:40 AM 30 min
B Lunch 11:40 AM 12:10 PM 30 min
C Lunch 12:10 PM 12:40 PM 30 min
Sixth Period 12:44 PM 1:30 PM 46 min
Seventh Period 1:34 PM 2:20 PM 46 min
Eighth Period 2:24 PM 3:10 PM 46 min
Pep Rally 3:10 PM 3:40 PM 30 min
Early Release Bell Schedule Passing periods are 4 minutes each. After 10 minutes of tardiness, students are counted absent to class!
School will release at 11:24 for those who are pick-ups/drive. Buses will run at 12:00pm.
Description / Period Start Time End Time Length
First Period 7:50 AM 8:40 AM 50 min
Second Period 8:44 AM 9:34 AM 50 min
Third Period 9:38 AM 10:30 AM 52 min
Fourth Period 10:34 AM 11:24 AM 50 min
Lunch 11:24 AM 12:00 PM 36 min